Elisa Juhala

Heipä hei!

 

Olen Elisa Juhala ja toimin valokuvaajana Forssan ja Porin seuduilla.

 

Aloitin valokuvauksen jo aivan pienenä tyttönä ja harrastus veikin minut peruskoulun jälkeen opiskelemaan audiovisuaalista viestintää ja sitä kautta myös yrittäjyyden tielle.

Rakastan työskentelyä ihmisten parissa ja tunnenkin suurta kiitollisuutta saadessani olla osana ihmisten tärkeitä hetkiä. Valokuvaajalle näyttäytyy koko elämänkaari kaikkine vaiheineen, suurimmaksi osaksi iloineen, mutta toisinaan myös suruineen. 

 

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä ja iloinen persoona, joten työskentely kanssani on rentoa ja mukavaa. Kuvaustilanteessa olen mukana suurella sydämellä ja kuvaajan roolin lisäksi läsnä myös ihmisenä. 

 

Toivottavasti tavataan pian. <3 

_MG_8137-Edit.jpg

"Mä oon elämänjanoinen nuori nainen. Oon avoin hassuttelija ja syvällinen pohdiskelija. Oon kiinnostunut ihmisistä ja siitä, mitä he tekevät, ajattelevat ja ovat kokeneet. Rakastan värejä ja hauskoja kuoseja. Rakastan aamuja ja kaunista valoa ja etenkin sitä, kun aurinko silittää poskea. Lauleskelen usein ääneen ja mulla on aina jotain väriä hiuksissa. Mä haluan kehua kaupankassan korvakoruja ja halata ystäviä tervehdyksesi ja hyvästiksi. "